Onze showroom

Bij de keuze van natuursteen of een aanverwant materiaal voor uw nieuwe interieur gaat u niet over één nacht ijs. Een goed overzicht van alle mogelijkheden, aangevuld met een goed advies, is dan ook essentieel. Bij ons kunt u rekenen op professionele raad en uitleg, volledig aangepast aan uw concrete wensen.
De meer dan 25 jaar ervaring die we bij Agra inmiddels hebben opgebouwd zorgt voor een absolute meerwaarde bij het uitwerken van uw ideeën. In onze showroom kan u verschillende materialen en afwerkingen, alsook opstellingen zoals een keukenwerkblad, lavabotablet, douche en (vals) massieve spoelbakken  bekijken en vergelijken. Ons uitgebreide aanbod materialen laat u toe de keuze van uw dromen te maken.

 

 

Praktisch

U kunt vrijblijvend langskomen voor een bezoek aan onze showroom.
Om u van een goed advies te kunnen voorzien raden wij u aan om een afspraak te maken, telefonisch op 056 68 93 59 of via e-mail naar isabel@agra.be .
 

Maandag - Vrijdag

9u00-12u00   13u00-18u00

Zaterdagvoormiddag

Op afspraak

Zaterdagnamiddag - Zondag

Gesloten

 

Hoe ons bereiken?

E17 VANUIT KORTRIJK

Afrit Waregem (nr.5), rechts afslaan richting Anzegem. Aan de verkeerslichten links afslaan (Flanders Fieldweg) en op het einde van de Flanders Fieldweg rechts afslaan, richting Wortegem-Petegem. U vindt ons 2km verderop aan de rechterzijde.

E17 VANUIT GENT

Afrit Waregem (nr.5), links afslaan richting Anzegem. Aan de 2de verkeerslichten links afslaan (Flanders Fieldweg) en op het einde van de Flanders Fieldweg rechts afslaan, richting Wortegem-Petegem. U vindt ons 2km verderop aan de rechterzijde.